مشاوره حقوقی رایگان - شهروند جانباخته در سقوط هواپیمای تبریز

هواپیمای جنگی که از پایگاه هوایی شهید فکوری تبریز برای آموزش بلند شده بود که متاسفانه دچار نقص فنی شد و بر روی یک مدرسه خالی از دانش آموز سقوط کرد. در اين حادثه شهروند تبریزی زمانی که درون خودروی خود نشسته بود هواپیمای جنگی کنار او منفجر شده که باعث مرگ ايشان شد. آيا ايشان جز شهدا محسوب ميشود يا نه؟ در اين حادثه 2 نفر از خلبانان به اضافه يك شهروند شهيد شدند.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام باید درخواست بدهید تا در
کمیسیون بررسی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست بدهید تا درکمیسیون بررسی گرددنظر کمیسیون ملاک است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نظر کمیسیون ملاک است لذا باید درخواستدهید تا بررسی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نظر کمیسیون مربوطه ملاک است می توانید از مرجع مربوطه پیگیری کنید.

عبدالصمد محمدی مقدم

جناب آقای عبدالصمد محمدی مقدم :

فقط نیروهای نظامی که در حال ماموریت کشته شوند شهید محسوب می گردند. مگر در موارد خاص که به اذن رهبری اشخاص دیگر نیز در حکم شهید قرار گیرند مانند آتش نشانان پلاسکو

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اصولا باید محسوب شود از بنیاد پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید به تایید کمیسیون مربوطه برسد

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام ، خیر به نظر موضوع شامل خواسته شما نمی شود اما می توانید تقاضای مطالبه دیه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بستگی به کمیسیون مربوطه دارد درخواست خود را بررسی نمایید تا در کمیسیون مربوطه بررسی گردد