مشاوره حقوقی رایگان - فحاشی ناموسی

سلام و درود
وقت بخیر،
به طور خلاصه شخصی از طریق پیامک به بنده فحاشی ناموسی کرده،
به جرم فحاشی ناموسی از ایشان شکایت کردم،
که در دادخواستم توهین به اشخاص عادی و قذف درج شده،
امروز پیامک آمده که پرونده شما به شورای حل اختلاف ارجاع شد،
میخواستم بدونم وقتی همه چیز به وضوح مشخصه چرا فرستادن شورای حل اختلاف؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
احتمالا جهت صلح و سازش به شورا ارجاع شده است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده در اینگونه موارد جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارسال می شود و اگر صلح و سازش نشد پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال می شود.
شما می توانید به شعبه شورای حل اختلاف لایحه ارسال کنید و اعلام کنید که قصد و صلح و سازش ندارید و درخواست بدید پرونده جهت ادامه رسیدگی به دادسرا ارسال بشه.
و اگر قصد صلح و سازش دارید در جلسات شورا حاضر شوید .