مشاوره حقوقی رایگان - پرونده در دادگاه کیفری دو

سلام وقت شما بخیر

پرونده من بعد از رسیدگی در دادسرا به دادگاه کیفری دو ارسال شده و اس ام اس ثبت پرونده هم در یکی از شعب دادگاه کیفری دو برام اومده ولی با توجه به این که از سه ، چهار سال پیش به این طرف طبق دستور العمل قوه قضاییه ((که با سرچ در گوگل نیز قابل مشاهده هست)) کلیه پرونده های مربوط به تمامی جرایم قابل گذشت، جنبه خصوصی جرایم و ...... ا اجباراً به شورای حل اختلاف ارسال میشن و حالا سوال من این هست که چرا پرونده از دادسرا به شورای حل اختلاف ارسال نشده ؟ و حالا آیا ممکنه که دادگاه کیفری دو پرونده رو به شورای حل اختلاف ارجاع بده ؟ممنون میشم اگر جواب بدین

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا ارسال پرونده به شورای حل اختلاف به جهت صلح و سازش است و اگر نتیجه بخش نبود به دادسرا و نهایتا دادگاه کیفری دو ارسال میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
خیر چنین موضوعی صحیح نیست

با توجه به نوع جرم ، دادگاه کیفری 2 صالح به رسیدگی است

شورای حل اختلاف ، مرجع صلح و سازش است و

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
خیر، برخی از پرونده های کیفری که در صلاحیت دادگاه کیفری 2 می باشد، قبل از ارسال به دادسرا و یا دادگاه جهت صلح و سازش ابتدا به شورای حل اختلاف ارجاع میشوند.

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

پرونده با نظر دادستان اختیاراً به شورا ارجاع می‌شود و الزامی نیست و هر چند از وظایف دادسرا صلح و سازش است ولی می‌تواند خودش این کار را انجام بدهد. دادگاه تکلیفی نداره به شورا بفرسته

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که رضایت بین طرفین وجود نداشته باشد لزومی به ارجاع به شورا نیست.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به صرف آنچه در سوال آمده است خیر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
پرونده از دادسرا به دادگاه ارسال می شود.
اگر در دادسرا اتهام محرز بشه دادسرا پرونده را جهت رسیدگی و صدور حکم به دادگاه ارسال می کند.
در حال حاضر پرونده ها قبل از ارجاع به شعبه دادسرا جهت صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می شود.
وقت رسیدگی دادگاه تعیین و برای شما ارسال خواهد شد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

قبل از اینکه به دادگاه کیفری ارسال شود برای صلح و سازش به شورای حل اختلاف ارجاع می‌شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شورای محترم حل اختلاف برای صلح و سازش می‌باشد و دادگاه کیفری 2 صالح به رسیدگی است