مشاوره حقوقی رایگان - شرایط شراکت

سلام من میخوام با کسی شراکتی آرایشگاه بزنم تمام لوازم کار از منه وکار هم با من ایشون پول رهن رو بده و سوالم اینه که تکلیف اجاره و درصد سود و مواد مصرفی چطور حساب کنیم؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
تمام این موارد به توافق بین شما بستگی دارد و بعد از انجام توافقات لازم، می بایست تمام موارد به صورت قرارداد کتبی تنظیم شده و به امضای طرفین برسد.