مشاوره حقوقی رایگان - شکایت توسط افراد زیر سن قانونی

سلام خدمت سایت خوب دادراه.
من 15 سال سن دارم و اینکه در سایت آگهی میخواستم یک اکانت مال بازی رو بخرم در قبالش فرد کلاهبردار گفت باید برام یوسی بازی رو به اکانتم واریز کنی تا اون اکانت رو بهت بدم من 462 تومن پرداخت کردم در یک سایت و اون سایت یوسی را به اکانتش واریز کرد و اون فرد کلاهبردار فورا من را مسدود کرد من از این ناراحتم که گول خوردم و اینکه پول مال خودم بود اما پدرم بفهمه من را حسابی تنبیه می‌کند.
سوال من این است که با اینکه سن قانونی ندارم میتوانم خودم شکایت کنم چون واقعا نمیتوانم به پدرم بگم و اینکه از کلاهبردار عکس شناسنامه و کارت بانکی و شماره همراه را دارم
لطفا جواب بدید
خدا کنه حتما سن قانونی نباشه

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

معمولا رویه دادگاه ها به این صورت هست که ولی شما باید اقدامات لازم را انجام دهند

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

حتما نیاز است سن 18 سال داشته باشید اما خودت به پلیس فتا محل زندگیت مراجعه کن و گزارش کن