مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شکایت برای فرد صغیر

با سلام و احترام خدمت وکلای محترم.تازه 18 ساله شدم و چندین ماه دیگه به سن قانونی میرسم،توی تلگرام از من کلاهبرداری مالی کردن میخاستم بدونم میشه من بدون نیاز به والدینم از فرد نظر شکایت کنم و مبلغ رو پس بگیرم؟

من تمامی مدارک و اسناد لازمه رو دارم فقط میخام بدونم خودم میتونم پرونده تشکیل بدم؟بسیار از سایت و وکلای محترم که پاسخ میدن سپاسگذارم

پاسخ ها :

شکایت توسط افراد زیر سن قانونی