مشاوره حقوقی رایگان - افراز زمین مشاع

یک قطع زمین مزروعی سه دانگ با سند مشاعی به مساحت7000 متر بر اثر طرح ملی دولت به دو قسمت تقسیم شده 2500 متر و 4000 متر که به دو نفر فروخته شده با قولنامه با دو تاریخ متفاوت خریدار 2500متر که تاریخ قولنامه جلوتر از اونیکی است اقدام برای سند تک برگی از طریق افراز کرده و خریدار 4000 متر اعتراض داده و جلوی سند رو گرفته وشکایت کرده که شما چرا تقاضای سند کرده اید نتیجه حقوقی چه خواهد شد

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادگاه رسیدگی میکند اگر با حقوق مالک 4000متری تعارض نداشته باشد و تحت شرایطی دستور صدور سند تک برگ میدهد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام بنظرم مساحت اعلامی کمتر از مساحتیست که میتوانید سند افرازی بگیرید
اگر اینگونه باشد اجازه تفکیک نخواهید داشت