مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت مهریه در صورت اعسار

سلام و خداقوت به اعضای محترم دادراه . می‌خواستم از تجربه ی وکیل های محترم در دادگاه های اعسار از پرداخت مهریه سوال کنم که قاضی با توجه به چه شرایطی پیش پرداخت و اقساط را تعیین می‌کند؟
بنده مالی به نام خودم ندارم ولی می‌گویند ممکن است 10سکه پیش پرداخت باشد و 4ماهی 1 سکه تعلق بگیرد. برخی هم می‌گویند 2سکه پیش پرداخت و سالی 1 سکه...

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این مسأله کاملا بستگی به وضع مالی شما و نظر قاضی دارد و اصلا قانون مشخصی ندارد

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شما میبایست شهودی را به دادگاه معرفی کنید که به وضعیت مالی شما کاملا آشنا باشند تا دادگاه اعسار و ناتوانی شما در پرداخت را احراز نماید تعیین میزان پیش پرداخت و اقساط بهیچ عنوان قابل پیش بینی نیست و نظر قضات مستقل از سایر شعب و شهرها میباشد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به تصمیم مقام قضایی مربوطه دارد
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارید میتوانید اعسار دهید میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد و