مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پرداخت مهریه در صورت اعسار

سلام من همسرم مهریه اش رو از طریق اداره ثبت اجرا گذاشته و برای بنده ابلاغ اومد و من هم هیچی به نامم ندارم یعنی واقعا ندارم نه ماشین نه خونه نه زمین نه هیچی...فقط یک مغازه دارم که اون هم اجاره هست و و اجناسی که هم دارم همش با چک و مال خودم نیست... خواستم ببینم اکه اعسار بزنم و با توجه به این که چیزی ندارم پرداخت مهریه چطوری میشه ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مغازه جزو مستثنیات دین نبوده و می‌تواند به عنوان مال شما توقیف گردد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تشخیص ادعای شما با قاضی رسیدگی کننده می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً یه سکه در ابتدا الباقی هر ده ماه یه سکه تعیین می‌شود

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
در مرحله اجرای ثبت بحث اعسار مطرح نمی شود.
اگر ایشان از طریق دادگاه اقدام کند بعد از صدور حکم درخواست اعسار بدهید و اگر قبول کنند مهریه تقسیط می شود.