مشاوره حقوقی رایگان - اخذ حکم تخلیه

سلام سال گذشته من آپارتمانم را اجاره دادم امسال نیز بصورت شفاهی گفتم به مستاجر بمون ولی هر وقت خونه را خواستم بفروشم خونه را تخلیه کن ولی حالا میگه من تا سر قرارداد میمونم .قرارداد کتبی نداره .من میتونم حکم تخلیه بگیرم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

تحت شرایطی این امکان وجود دارد پیشنهاد می شود جهت بررسی دقیق موضوع مشاوره تلفنی داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اگر شفاهی تمدید شده خیر نمی‌توانید اقدام نمایید