مشاوره حقوقی رایگان - وکالت برای پیگیری روند پرونده

با سلام خدمت وکلائی عزیز من بابت تصادفی که داشتم
تامین دلیل کردم وکارشناس در خصوص افت قیمت نظر داده اما مبلغ مشخص نیست و من با توجه به تامین دلیل شکایت، ثبت کرده ام
و باید منتظر جواب دادگستری باشم
حالا من با توجه به اینکه ویزایی کاری گرفتم و تا مدت طولانی در ایران نمی تونم حضور داشته باشم آیا میتوانم جهت روند پرونده شکایت مبنی بر افت خودرو به برادرم وکالت بدم یا اینکه بدون حضور من پرونده روند خوش رو داره یا نه ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.خیر،جهت شرکت درجلسات دادگاه میبایست به وکیل دادگستری دارای پروانه وکالت دهید.
ممکن است نیاز به حضور شما جهت طی نمودن روند پرونده باشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
وکالت در دادگستری صرفا باید وکیل دادگستری وکالت کند