مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به صورت وکالتی به دو نفر

سلام من دو سال پیش خودرویی رو به صورت وکالتی خریداری کردم اما تا کنون برای تعویض پلاک مراجعه نکردم خودرو در این دو سال تحویل من بوده الان متوجه شدم که شخصی که من خودرو را از او خریداری کردم به یک نفر دیگر هم وکالت داده، ایا اون شخص میتواند ادعایی نسبت به ماشین من داشته باشه
باتشکر از پاسخگویی شما

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله، فروشنده مرتکب فروش مال غیر شده است.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
ادعا که می‌تواند داشته باشد ولی تأخر و تقدم تاریخ وکالت نامه ها تعیین کننده‌ خواهد بود.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ممکن است فروش مال غیر رخ داده است
معامله مقدم معتبر است
صرف وکالت ایجاد مالکیت نمی‌کند