مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

باسلام
من به شخصی چک دادم وبدهکار هستم واعسار زدم ومورد قبول دادگاه شده است وتقسط کرده ورای دادگاه 20 روز قابل اعتراض میباشدویک منزل مسکونی دارم که جزمستثینات دین حساب میشه
سوالم این این است که یک خانه روستایی دادم طلبکاربااستهشادیه محلی درخواست رد اعسار وتوقیف اموال داده است
اگرخانه روستایی بعنوان مهریه بنام همسرم بزنم میتواند توقیف کند یانه

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

اگر دو مسکن داشته باشید یکی از آنها جزو مستثیات دین محسوب می‌شود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سندرسمی ملاک است اگر سند رسمی بنامتون باهتوقیف میشه وزن شماباید بعنوان معترض ثالث وارد شود واعتراض کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
ممکن است
امکان ابطال انتقال به علت صوری بودن انتقال وجود خواهد داشت البته با شرایط خاصی