مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحمل کیفر حبس بیمار روانپریش

سلام، برادر من بخاطر فحاشی به مدت پنج ماه و نیم حبس محکوم شده که قاضی اجرای احکام بخاطر داشتن محجوریت (حجر) و بیماری روان پریشی برادرم ایشان را به پزشکی قانونی فرستادند و آنجا به برادرم به مدت سه ماه نامه دادند و در آن قید کردند که تحمل کیفر حبس برای مشارالیه مقدور نبوده و بایست در بیرون از زندان تحت نظر پزشک معالج خود درمان شود و بعد از سه ماه مجدد معاینه گردد، اول خواستم بپرسم این سه ماه فرجه که توسط پزشکی قانونی با نامه صادر شده جزء کم شدن روزهای زندانی برادرم میشود، و بعد اینکه اگر برای بار دوم (سه ماه بعد) ایشان بخاطر این بیماری باز مثل دفعه قبل عدم تحمل کیفر برایش صادر شود چه خواهد شد، سپاسگذارم از تمامی وکلا زحمت کش، ارادتمند

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جهت اظهار نظر دقیق رویت دستور و یا حکم قضایی ضرورت دارد �صیه می‌کنم از مشاوره تلفنی سایت استفاده کنید