مشاوره حقوقی رایگان - رضایت شاکی

با سلام
پرونده کلاهبرداری رایانه‌ای به مبلغ ده میلیون تومان دادگاه حکم قرار جلب به دادرسی داد و یه ابلاغ جهت حضور دادگاه اومد برام ده روز مانده به روز دادگاه شاکی از طریق دفتر خدمات قضایی لایحه اعلام گذشت بی قید شرط داد آیا رضایت شاکی از طریق دفتر خدمات قضایی مورد قبول دادگاه هست و مبلغ ده ملیون شامل جرم قابل گذشته میشه یا جنبه عموی دارد با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اعلام گذشت ارسالی مورد قبول است.
جنبه عمومی نیز دارد که باعنایت به گذشت شاکی شامل تخفیف میگردد.