مشاوره حقوقی رایگان - آیا باید از اینکه تحت پوشش بیمه پدرم هستم بیرون بیام؟

من حدودا چهار ماه میشه که جدا شده ام و یک ماهی هست که سرکار رفته ام. از محل کار میخواهند که مرا بیمه کنند ولی من تحت پوشش بیمه پدرم هستم. مسئول شرکت بمن گفته اند باید از زیر این پوشش دربیام. میخواستم بدانم که آیا این گفته صحت دارد؟ و اینکه من اگر خودم از طریق کارم بیمه بشم بعد از فوت پدرم حقوق بازنشستگی ایشان بمن تعلق میگیرد یا خیر؟ (البته این سوال خود پدرم میباشد چون خیلی نگران من هستن.)

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
در صورتیکه شاغل و بیمه پرداز بشید دیگه بهتون تعلق نمیگیرد و قطع خواهد شد