مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خسارت برای خرید جنس بیشتر از قیمت واقعی

سلام بنده در تاریخ 1401/04/01 اجناس مغازه ای رو با یک نفر شریک شدم و برای نصف این اجناس که قرار شد بصورت شراکت کار کنیم 550 میلون پول دادم و شش ماه بعد یعنی در دی ماه 1401 اون 50 درصد دیگه رو به قیمت 400 میلیون برای یکی از دوستانم خریدیم از شریک اولم جمعا به مبلغ 950 میلیون تومان و یک قرار داد تنظیم کردیم که من و این اقا بصورت شراکت مغازه رو خریدیم الان متوجه شدم که قیمت این اجناس400 میلیون بیشتر نیست ، با توجه به اینکه قرار داد دوم بسته شده ایا میتونم قرارداد رو فسخ کنم یا اینکه از فروشنده که چند ماه شریک اولم بود خسارت بگیرم و اضافه پولی که دریافت کرده رو ازش بگیرم با توجه به اینکه از قرارداد اول یک سال و سه ماه و از قرار داد دوم 9 ماه میگذره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. نیازمند بررسی رویت قرارداد مشارکت فیمابین میباشد.

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله میتوانید اقدام قانونی کنید و نتیجه بستگی به مدارک محکمه پسند دارد انتخاب راه درست با مراجعه حضوری نزد وکیل است