مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت

وقت بخیر بنده حدود 7 سال با آقایی ارتباط داشتم و ایشون با اینکه ازدواج کردن با جعل سند ب من و خانوادم ب دروغ گفتن ک جدا شدن. بعد از پیگیری متوجه شدم دروغ گفتن. الان هم با وجود زندگی با همسرشون هر از چند وقت با پیامک ایجاد مزاحمت میکنن. من از همه جا بلاکشون کردم ولی ایشون دست بردار نیستن و واقعا حال روحی من رو بهم ریختن. من میتونم با شکایت جلوی این رفتار ایشون رو بگیرم؟ ممنون میشم پاسخ بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند،
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید....