مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه برای حجاب

موضوع ابلاغیه:
ابلاغ اخطاریه/احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاری برای شخصی ذی سمت و مرتبط

نوع علت حضور:
ادای توضیح دعوی به طرفیت ........ مبنی بر حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی.

آخرشم نوشته میتوانید یک نفر وکیل همراه خود داشته باشید.
ممنون میشم راهنماییم کنید که باید چیکار کنم؟
آیا شاکی خصوصی داریم؟
دفعه اولمون هست که وارد این جریان شدیم

پاسخ ها :

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام ، بهتر است با مادگی کامل حضور یابید پیشنهاد میکنم مشاوره تلفنی درخواست نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید