مشاوره حقوقی رایگان - کشف حجاب

سلام برای من ابلاغیه اومده شکایت علیه مبنی بر حضور زنان در معابر و انظار عمومی بدون حجاب شرعی به شعبه مراجعه کنید یعنی به دادگاه عمومی جزایی وانقلاب ...درصورتی که من اصلا تو اون شهر حضور نداشتم و اسلامی هستم بیرون و نمیام الان دادگاه برم چجوری دفاع ازخودم انجام بدم واقعا این پیامک یعنی چی ...ممنون میشم زودترجواب بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید حضورا در شعبه حاضر شده و دفاعیات خود را مطرح کنید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

سلام دفاع کنید از خودتون و درخواست کنید دوربین معابر چک کنند و از یک وکیل دادگستری کمک بگیرین

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

شاید اشتباه شده است
حتما با یک وکیل حاضر شده و مستند و مستدل دفاع کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

درخواست کنید دوربین معابر چک کنند و از خود دفاع کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مع‌الاسف این چنین پیامک‌های اشتباه امروزه رایج شده است. پیشنهاد می‌شود به نحو حضوری به شعبه مربوطه مراجعه کنید و نسبت به دفاع از خود با مدارکی که نشان می‌دهد اصلاً در آن لحظه در آن مکان نبوده‌اید اقدام کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام میتوانید موارد را به دادگاه اعلام نمایید ، نکران‌نباشید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

مجازاتش فقط جزای نقدیه‌درصورتی که نبودید به شدت انکار واعلام کنید که در آن مکان نبوده اید