مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای اعسار طلبکار

سلام عرض ادب
اینجانب یک چک به مبلغ 250 ملیون دارم و طرف پرداخت نکرد و شکایت کردم محکوم شد ، الآن تقاضای اعسار داده
باتوجه به اینکه من مبلغ رو دوماه پیش پول نقد به حسابش واریز کردم و طرف آرایشگر هست و تو کار خرید و فروش ماشین هم هست و قبل از تاریخ چک حساباش خوب بوده و الآن میخاد اذیتم کنه و حساباش رو خالی کرده و گفته درآمدم ماهی 7 ملیونه درحالی که حساباش یکسال قبل از چک ماهی 70 ملیون بوده و دوتا ماشین 4ماه پیش فروخته و سند زده و همچنین ایشان دوتا وکیل هم گرفته
باتوجه به اینکه ایشان فعلن حساباش خالی کرده و هیچ اموالی به نامش نیست
آیا تقاضای اعسارش پذیرفته میشه ؟
و اینکه اگه اعسارش پذیرفته نشه آیا میتونم حکم جلب و مسدودی کارت ملی رو بگیرم یا اگه دوباره درخواست تجدید نظر بده من نمیتونم حکم جلب بگیرم ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. پذیرش اعسار بسته به دفاع طرفین،اسناد ومدارک ودرنهایت نظر دادگاه دارد که قابل اعتراض نیز میباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه توانایی پرداخت ندارد می‌تواند اعسار دهد میزان اقساط را دادگاه تعیین می‌نماید مطابق با وضعیت معیشتی محکوم علیه تعیین خواهد شد

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام تا زمان تعیین تکلیف اعسار امکان جلب ندارد، پیشنهاد میشود از تخصص وکیل کمک بگیرید