مشاوره حقوقی رایگان - مقصر تصادف با ماشینی که خلاف پارک کرده

پارک کرده بودم که کنار ماشین جلویی من یک ماشین به صورت دوبل و خلاف و آن هم به صورت کاملا کج که فضای راه خیلی بسته شده بود پارک کرده بود و راننده از ماشین خارج شده بود و در راننده کاملا باز بود، در حین عبور سمت راست سپر عقب ماشینم به سمت چپ سپر عقب آن ماشین برخورد کرد، میخواستم بدونم کی مقصره ؟ لطفاً سریع جوابمو بدین.

پاسخ ها :

احمد شاهدی

جناب آقای احمد شاهدی :

با سلام ، بستگی به کروکی پلیس داره. میزان تقصیر هر کدام را پلیس تعیین می کنه. این که سبب اقوی بوده یا مباشر و یا این که سهم هردو به یک اندازه بوده.