مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک مشاع از طریق مزایده

باسلام، بنده با برادرم ملک ویلایی که دارای دو درب جداگانه به دو کوچه مجزا داره را 3دانگ 3دانگ سند تک برگی شریکیم،برادرم رفته ملک برای مزایده فروش گذاشته از طریق دادگاه،بنده الان ساکن این ملکم راه قانونی برای حفظ 3 دانگ خودم هست. ممنون میشم راهنماییم کنین با 3 تا بچه آواره نشم در ضمن امکان خرید سهم برادرم را هم ندارم، با تشکر اجرتون با ابی عبدالله

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورتیکه ملک مشاعی قابل افراز نباشد،وشما نیز تمایلی به خرید سهم شریکتان نداشته باشیدپاسخ منفی بوده. و ملک به بالاترین قیمت مزایده به فروش رسیده وسهم شما پرداخت میگردد.