مشاوره حقوقی رایگان - پیدا کردن آدرس از روی پلاک خودرو

سلام من تاکسی اینترنتی سوار شده بودم مدارکم داخل تاکسیجا مونده.هم مدارک پزشکی هم هویتی.اما راننده پاسخگو نیست و پشتیبانی تاکسی هم نتونست کاری کنه.خواستم ببینم چطوری آدرسشو پیدا کنم.شماره‌تماس و پلاک خودرو رو دارم.تا بخوام برم شکایت کنم وقت عمل میگذره

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میتوانید جهت سهولت و سرعت درکار بدوا به پلیس راهور مراجعه و موضوع را مطرح نمایید درصورتیکه موضوع شما رابررسی وقبول وباشما همکاری نمایند، آدرس مالک پلاک را دراختیار شما قرارمیدهند.
در غیر این صورت نیازمند طرح دعوی در دادگاه بوده که آنهم مستلزم صرف وقت و ارائه دلایل کافی از جانب شما برای اثبات ادعایتان میباشد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس طرح شکایت نمایید