مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث زمین کشاورزی

سلام 32 هکتار زمین کشاورزی برای پدربوده ک فوت کردن 8 فرزند پسر و دوفرزنددختر و مادر وجوددارن سهم هرپسر ودختر رامیخواستم تعیین کنید ایا مادرهم سهم میبره اززمین کشاورزی سهم مادچقدرهست جداگانه سهم هرکدام چقدر میشود؟ باسپاس

پاسخ ها :

ضیافت فرخشاهی

سرکار خانم ضیافت فرخشاهی:

سلام سهم فرزندان ذکور دو برابر فرزند اناث هست و مادر 1/8 از قیمت کل اموال غیر منقول

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بین فرزندان، فرزندان پسر دو برابر فرزندان دختر ارث می برند.
مادر یک هشتم از قیمت اموال غیر منقول ارث می برد.