مشاوره حقوقی رایگان - حق پارک خودرو

سلام خسته نباشید. ما در یک ساختمان 4 طبقه زندگی میکنیم که یک حیاط دارد و بنده طبقه همکف هستم. زمانی که خانه را خریدم در قولنامه ذکر شده که حق پارک در حیاط با طبقه همکف است اما ساکنان ساختمان که در قولنامه اشان حق پارک ذکر نشده است می‌گویند کار شما غیرقانونی است آیا حقیقت دارد؟ یعنی چیزی که به عنوان حق پارک فقط در حیاط برای طبقه همکف است ذکر شده صحیح نیست؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

حیاط جز مشاعات می باشد . به صورتجلسه تفکیکی ساختمان رجوع نمایید .