مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره مغازه

سلام.دوماهه مغازه اجاره کردم.صاحب مغازه مزاحمت ایجاد میکنه،والانم بخاطراینکه پرونده ی باز داره حکم جلبشوگرفتن متواریه،خانوادشم مزاحم کسبوکارم هستن،آب قطع میکننو‌مجبورم آب از منزل خودم ببرم مغازه چون مغازم نانوایه و به اب نیاز دارم و ماشیناشونو چسبیده به درب مغازم پارک میکنن ،من چجوری میتونم درخواست فسخ یکطرفه بدم و مبلغی که ودیعه دادم به این شخص رو بگیرم؟من از پارک کردن ماشین و قطع کردن اب فیلم وعکس و امضای شاهد هم جمع اوری کردم،و‌این شخص خودش چون فراریه جواب مشاور املاک رو‌برای تعیین وتکلیف نمیده و به پیام خودم هم تنها پاسخی داد که شهرستانم(فراریه)

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دعوای مزاحمت و ممانعت از حق مطرح کمید وشاهدها شهادت بدهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
قرارداد اجاره قابل فسخ نیست مگر در قرارداد شرط خاصی ذکر شده باشد