مشاوره حقوقی رایگان - دیه آسیب دیدگی در سربازی

سلام در حین بازی مسابه ب مناسبت روز سرباز دچار پارگی رباط صلیبی و مینیکس شدم میخواستم بدونم آیا میتونم دیه بگیرم و اینکه اینجوری ک بهم گفتن خیلی دوندگی داره در حدی که کاری کنن پشیمون بشی و میخواستم بدونم من اخر خدمتمه و باید عمل بشم پس چ طوری باید این کارو انجام بدم ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام حتی پس از پایان خدمت هم قابل مطالبست مرور زمان ندارد ولی الان. مدارک مناسب جهت اثبات این موضوع جمع اوری کنید