مشاوره حقوقی رایگان - سیگار کشیدن همسایه

سلام وقت بخیر.
چند وقتی میشه یک همسایه جدید توی آپارتمان ما اومده و از وقتی اومدن وقت های مختلف شبانه روز ، ظهر عصر شب مدام بوی سیگار میاد توی خونه های طبقه پایین ایشان . نحوه انتقال بو رو نمیدونیم ولی خیلی خیلی ما رو آزار میده . آیا کار ایشون از نظر قانونی غلطه ؟ با توجه ب اینکه به سلامتی ما خواسته ناخواسته آسیب وارد میکنه.
درضمن اینجا هوا خیلی گرمه لذا همیشه پنجره ها بسته ست ولی احتمالا بو از طریق هواکش ها انتقال پیدا میکنه

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

در صورتی که اقدامات ایشان عرفا غیر متعارف محسوب شود امکان پیگیری قانونی وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید
افاقه نکرد اظهارنامه ارسال دارید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

با سلام خیلی سخته حکمی صادر بشه