مشاوره حقوقی رایگان - آزار و اذیت همسایه

سلام ما ساکن آپارتمان هستیم و واحد مجاور ما 3تا پسر مجرد دانشجو بعنوان مستأجر تازه ساکن شدن.مصالح بکار رفته در ساختمان بسیار نامرغوب بوده و کوچکترین صدایی منتقل میشه لوله های حمام ک پشت اتاق خواب هستند بشدت صدای مهیبی تولید میکنند و حتی صدای حرف معمولی هم ب راحتی منتقل میشه.در اوایل ورودشون با توجه ب تجربیات قبلی ک از مستأجرهای متعدد قبلی داشتیم دوستانه و رودررو این مسائل را براشون گفتیم ک مراعات کنن بخصوص در مورد ساعات حمام باتوجه ب اینکه مجرد هم هستن و لوله ها بشدت صدا میده و چندین لوله کش هم آمدن و گفتن امکان تعویض لوله ها نیست ساختمان قدیمیه و با توجه ب اینکه 16 واحد هست کل لوله های 16 واحد باید یکجا عوض شه،ب ایشان گفتیم سعی کنن ساعات خواب کمتر از حمام استفاده کنن!متأسفانه با برخورد تندی روبرو شدیم و گفتن ب شما ربطی نداره پول دادیم ک هر ساعتی میخوایم از حموم استفاده کنیم و حداقل روزی 10 بار هربار بمدت 2-3 ساعت دوش رو تا آخر باز میذارن بخصوص ساعات شب تا صب و صدای وحشتناک لوله ها تو کل خونه میپیچه!مصرف زیاد آبشون رو فشار آب کل ساختمون تأثیر منفی گذاشته و حتی باعث سرد شدن آب واحدهای مجاور شده ک ب این وضعیت معترض شدن ولی متأسفانه حاضر نیستن شکایتی ازین وضعیت بکنن حتی مدیر ساختمون ک عذرخواهی میکنم خودش ب مصرف مکرر تریاک معروفه حتی الامکان از داشتن ارتباط با افراد دیگه خودداری میکنه چ برسه ب تذکر!ما اتاق خوابمونو بخاطر این وضعیت مجبور شدیم عوض کنیم تخت و وسایلو ول کردیم داخل پذیرایی رو زمین میخوابیم.جدیدا یکی ازین دانشجوها سیگاری هم شده و مرتب بوی سیگارشون تو خونه ما میپیچه و خودم و مادرم ناراحتی تنفسی و قلبی داریم ب شدت ب بوی سیگار حساسیم من آسم دارم و اسپری مصرف میکنم و هفته گذشته بدلیل واکنش شدیدی ک نسبت ب دود سیگار داشتم بیمارستان بستری و اکسیژن و دارو برام تجویز شد.پدرم جانباز شیمیاییه و ریه و کبدش بشدت آسیب دیده دوبار مبتلا ب کرونا شده و حدودنیمی از هردو ریه ش فیبروز شده ولی با توجه ب چیزایی ک همکارانتون در جواب سیگار نوشتن انگار قانونی علیه سیگار تدوین نشده ک قابل شکایت باشه حتی اگه ب قیمت جون افراد و داخل محل زندگیشون ک باید هوای پاک داشته باشن باشه!!!علاوه بر همه اینها و تذکراتی ک خودمون ب تنهایی دادیم و همسایه های دیگه باوجود شاکی بودن بهیچوجه حمایتمون نکردن این وضعیت با همون شدت قبل ادامه داره درهارو بشدت میکوبن باوجود اینکه توضیح دادیم وضعیت انتقال صدا چقدر شدیده وشبها داخل اتاقها میدون و فوتبال بازی میکنن و عربده میکشن و تا صبح هم بلندبلند حرف میزنن اگه حموم نباشن یا مشغول سیگار نباشن.ب صابخونه شون گفتیم تذکر داده ب تذکر اونم اهمیت ندادن و فوق العاده بی ادبن و بخاطر یکی دوبار تذکر محترمانه ما مرتب داخل خونه شون با حالت شعار اسم مارو فریاد میزنن و فحشای رکیک بهمون میدن بعدش میخندن!باتوجه ب اینکه هیچ همسایه ای پشتمون نیست چقدر شانس داریم ک ما هم حق زندگی و آسایش در واحد خودمونو دوباره بدست بیاریم؟!

پاسخ ها :

مرضیه صفدری

سرکار خانم مرضیه صفدری :

با سلام و درود
با 110 تماس بگیرید تا توهین همسایه را صورت جلسه کند و به استناد توهین و مزاحمت از آنها شکایت کنید.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. امکان طرح دعوی دردادگاه برای شما فراهم است