مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین توسط امنیت اخلاقی

من ماشینم رو فروخته بودم و میخواستم خلافی دربیارم که گفتن ماشینتون توقیف هست باید ببرین امنیت اخلاقی که به خاطر بدحجابی توقیفه که البته به من هیچ گونه پیامی یا زنگی نزدن و من خبر نداشتم، حالا از محضر وکلای محترم سوال دارم که چطوری میشه رفع توقیف نمود باتشکر

پاسخ ها :

سلمان  رئوفی پور

سلمان رئوفی پور:

با سلام و احترام؛ در خصوص موضوع مطروحه شما بایستی به اداره مربوطه که خلافی رو برای شما ثبت نموده مراجعه کنید در صورتی که برای بار اول باشد معمولا با تذکر و اعلام مراتب رفع توقیف می گردد در غیر این صورت معمولا خودرو چند روزی توقیف شده و پس از طی نمودن مراحل رفع توقیف می گردد.
در کلیه امور حقوقی پیشنهاد می گردد از مشاوره حضوری وکیل دادگستری قبل از هر اقدامی استفاده نمایید. همچنین چنانچه پاسخ بنده برای شما مفید بود شماره ارتباطی بنده را سیو نمایید و درصورت نیاز به خدمات حقوقی اینجانب با بنده تماس حاصل نمایید. سلمان رئوفی پور وکیل پایه یک دادگستری و مشاور حقوقی 09123700383