مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پارک خودرو همسایه در پارکینگ

سلام من در یک آپارتمان واحدی خریدم که پارکینگ دارد
اما متاسفانه همسایه قانون هر پاکینگ یک خودرو را رعایت نمیکنند و پارکینگ کناری من دو خودرو همزمان پارک میکند یکی در پارکینگ اختصاصی واحدش و دیگری در جلوی آن
پارکینگ من کنار ایشون قراره دارد و برای پارک کردن همیشه با کلی زحمت میتونم جا بدهم، چطوری میتونم شکایت کنم؟
آیا اصلا امکان شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
همسایه چنین حقی ندارد و شما می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید