مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ژل لب

سلام بنده به سالن زیبایی ک در طبقه سوم تزریق فیلر و بوتاکس انجام میدادن مراجعه کردم و فقط گفتم به لبم فرم بدید ایشون برداشتن 3سی سی ژل تزریق کردن به لب بنده کاش درست میزدن کلا لبم کج و شبیه کتلت شده لبام ،بهش میگم هزینمو پس بده برم دکتر آنزیم بزنه کلا بره میگن پول ک نمیدم هیچ بیا باز خودم برات آنزیم بزنم ،حرف از شکایت زدم گفت برو شکایت کن

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

از طریق اتحادیه ارایشگران و شکایت قضایی پیگیر شوید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

حتما شکایت کنید تا ضمن اخذ دیه نسبت به دخالت در امر غیر تخصصی هم رسیدگی شود