مشاوره حقوقی رایگان - عوارض ناشی از تزریق فیلر صورت توسط غیر پزشک

سلام ببخشید برای شکایت از آرایشگری که تزریق ژل صورت انجام داده و از مواد فیک استفاده کرده و دچار عفونت و آبسه شدم اکنون آرایشگاه را بسته و اطلاعات دقیقی از جمله هویت و آدرس دیگری ندارم، بعد ثبت شکایت در دفاتر قضایی چکار باید کنم و چه اقداماتی برای ثبت عوارض توسط پزشکیه قانونی انجام دهم؟
لطفاً راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم.

پاسخ ها :

محمدسعید بالینی

محمدسعید بالینی :

باسلام و احترام. نیاز به اخذتوضیحات بیشتری از شما هست، از طریق سایت تماس بگیرید..موضوع تخصصی است جتما با یک وکیل صحبت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت شکایت به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید با معرفی نام و مشخصات و محل کار ایشان شکایت خود را مطرح نمایید تا مورد بررسی قرار بگیرد

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

پس از ارجاع پرونده به شعبه یا کلانتری نامه جهت معرفی به پزشکی قانونی دریافت وپیگیری شود

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

از طریق کلانتری مربوطه معرفی نامه پزشکی قانونی به شما داده می‌شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شکایت نمایید
و به پزشکی قانونی معرفی خواهید شد
و

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام پس از ارجاع پرونده شما به مرجع قضایی تقاضای معرفی به پزشکی قانونی در جهت بررسی صدمات وارده به خود را بنمایید پس از وصول نظریه پزشکی قانونی اقدامات لازم در جهت تکمیل تحقیقات و احضار و عنداللزوم جلب مشتکی عنه به عمل خواهد آمد