مشاوره حقوقی رایگان - حکم جلب شهر دیگه

سلام یک نفر اینترنتی از من 5 میلیون کلاهبرداری کرده.من آدرس طرف رو نداشتم تو حل اختلاف نزدیک خونم تو مشهد پرونده تشکیل شد.رای به نفع من صادر شد و رفع اجرای احکام .حساب های طرف مسدود شد و پولی تو حسابش نبود. الان معلوم شد طرف نزدیک تهران سکونت داره .الان باید حکم جلب بگیرم ؟ ایا برای جلب متهم من باید تو شهر متهم باشم یا کلانتری خودش اقدام به جلب میکنه؟

پاسخ ها :

گرفتن حکم جلب کلاهبردار حکم جلب کلاهبردار حکم جلب از شهر دیگر حکم جلب