مشاوره حقوقی رایگان - اعسار

با سلام. بنده با رای صادره از موسسه داوری تونستم طرف رو که ازم کلاهبرداری کرده بود رو محکوم کنم. الان طرف اومده هم به رای داوری اعتراض گذاشته و هم دادخواست اعسار. سی روز گذشته از صدور رای و رونوشت دادخواست اعسار رو به اجرای احکام نبرده. من میتونم جلبش رو بگیرم تا دادگاه اعسارش برگزار شه و رایش بیاد.
ممنون میشم پاسخ بدید.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر ابتدا منتظر نتیجه داخواست اعسار باشید اگر رد شد جلب یا توقیف اموال

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر گواهی قطعیت اعسار بگیرید میتوانید حکم جلب درخواست دهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما درخواست حکم جلب ایشان را به اجرای احکام
مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورتی که درخواست صدور اجرائیه داده باشید و در مهلت قانونی اعسار نزده باشد می توانید حکم جلب بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر محکوم علیه در مهلت مقتضی درخواست اعسار داده باشد امکان جلب وجود ندارد و مدارک شما بررسی شود

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام درخواست جلب را به اجرای احکام تقدیم کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود تقاضای خود را کتبا از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی به اجرای احکام مربوطه ارسال دارید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانیکه اعسار پذیرفته شود مانع احرای حکم نخواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتیکه ایشان در مهلت مقرر قانونی درخواست اعسار نموده باشد متاسفانه نمی توانید جلب بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تقاضای خود را از اجرای احکام مربوطه مطرح کنید