مشاوره حقوقی رایگان - شكايت از اتليه دار

باسلام
بنده حدود يكسال است كه از ازدواجمان ميگذرد و ما براي فيلمبرداري از مجلس عروسي به يك اتليه دار كه از اقوام نزديك هم بودن مراجعه كرديم و چون از اقوام بودن قراردادي مكتوب نشده الان اين خانم بعد از گذشت يكسال ميگويد فيلم عروسي گم شده و در صورتيكه اين خانم دوربين با كيفيت تَر رو از يك شخص ديگر گرفتن و هزينه هنگفتي رو بابت اجاره دوربين از ما گرفته اند و الان فيلم عروسي ما گم شده بِه گفته اين خانم رم در دوربين نبوده است الان ما بايد از ايشان شكايت كنيم و اين مورد جز خيانت در امانت محسوب ميشود؟ آيا با شكايت ما پروانه كسبش باطل ميشود يا اخير؟ تكليف ما الان چيست؟
باتشكر

پاسخ ها :

مهرداد  عبادي نژاد

مهرداد عبادي نژاد :

سلام دادخواست الزام به اجرای تعهد مطرح کنید واز طریق صنف هم شکایت کنید

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام,بله میتوانید اعلام شکایت نمایید.مهم این است که ثابت شود آیا آن خانم راست میگوید که در داخل دوربین (رم) نبوده یا دروغ میگوید.چطور فیلم عروسی را بعد از یکسال ,برای گرفتن آن اقدامی نکرده اید؟معمولا بلافاصله بعد از مجلس عروس و یا داماد برای دیدن فیلم خام و یا تدوین مراجعه مینمایند.