مشاوره حقوقی رایگان - یافتن برگه انحصار وراثت قدیمی

سلام. در سال 71 انحصار وراثت پدر بزرگم انجام شده الان که من می‌خوام اقدام به تقسیم ترکه بکنم متاسفانه ورثه با من همکاری نمیکنن و این برگه را بمن نمی‌دن چطوری و از چه ارگانی میتونم کپی اون برگه انحصار وراثت را بگیرم

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
میتوانید به دادگاه یا شورای حل اختلاف آخرین محل اقامتی متوفی مراجعه و رونوشت بگیرید . منظور همون مرجعی که حصر وراثت را صادر نموده و معمولا در آخرین محل اقامتی متوفی میباشد