مشاوره حقوقی رایگان - برگه انحصار وراثت پدر بزرگ

پدربزرگم در سال 61 فوت کرده ودر همان سال انحصار وراثت انجام شده و تمامی وراث فوت کرده اند،بنده نوه ایشان هستم ومیخواهم برگه انحصار وراثت پدربزرگم را بگیرم؛به کجا باید مراجعه کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به شعبه شورای حل اختلاف محل آخرین اقامتگاه متوفی

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

ابتدا باید برگ مالیات برارث از اداره دارایی با ارائه ی مدارک هویتی وصول کنید بعد دادخپاستی با ضم مدرک دارایی از طریق دفاتر خدمات قضایی له شورای حل اختلاف ارسال کنید بعداز ثبت پرونده پیامک براتون میاد بعد با مراجعه به شعبه پیگیر شید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شورای حل اختلاف یا دادگاه محل سکونت متوفی موضوع را پیگیری کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

از طریق شورای حل اختلاف اقدام کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق شورای حل اختلاف آخرین محل اقامتگاه متوفی موضوع را پیگیری نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر سال 61 انحصار وراثت انجام شده باشد
در سال 61 شورای حل اختلاف وجود نداشته پس شما باید به دادگاه عمومی حقوقی مراجعه و درخواست
کپی برگ انحصار وراثت را نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

باید شماره پرونده را داشته باشید اگر ندارید مجددا خودتان اقدام کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به شعبه صادر کننده دادنامه انجصار وراثت

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام از طریق شورای حل اختلاف پیگیری کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به شورای حل اختلاف آخرین محل اقامت متوفی مراجعه کنید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید از دفترکل شواری حل اختلاف با ارایه مشخصات و شماره بایگانی پرونده درخواست کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام می بایست از طریق شورای حل اختلاف پیگیری نماید