مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو بابت مهریه

سلام
بنده ماشین خود را سال 94/10 قولنامه دستی کردم و به عموم فروختم ولی به خاطر اعتماد مراحل فک پلاک انجام نشد. در سال 96 خونم بنده به خاطر مهریه ماشینه توقیف کرد. ناگفته نماند بیمه ماشین هم خود عموم پرداخت میکنه هر سال. الان طلاقمه گرفتم و عموم میخواد ماشینه رفع توقیف کنه. آیا با قولنامه دستی میتوانیم برا رفع توقیف اقدام کنیم؟ اگر جواب منفی هست باید چه کار کنیم؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام عموی شما دادخواستی مبنی بر اعتراض ثالث به عملیات اجرایی با توجه به قولنامه و بیمه نامه تنظیم کند و پس از صدور رای میتواند نسبت به رفع توقیف پلاک اقدام نمایند