مشاوره حقوقی رایگان - سوال درباره احضار مطلع

ابلاغ اخطاریه احضاریه تعیین مهلت جهت انجام کاري براي شخص في سمت و مرتبط

مهلت حضور

10 روز پس از درج در سامانه ابلاغ

نوع علت حضور اداي توضيح

مهلت حضور : 10 روز نوع علت حضور : جهت ادای توضیح به عنوان مطلع به این شعبه مراجعه نمایید

در صورت عدم حضور جلب خواهید شد.

دعوي به طرفیت اسم 3 نفر اومده مبنی بر مشارکت در حمل مواد مخدر به میزان 39/300 كيلو گرم ترياك با توجه به علت حضور مندرج در این ابلاغیه به شما ابلاغ می گردد ظرف مهلت مقرر اقدام در غیر اینصورت مطابق

مقررات اتخاذ تصمیم خواهد شد.

من اصلا این اسم هارو نمیشناسم و یک شهر دیگه هست که تا حالا سفر نکردم لطفا راهنمایی کنید باید چکار کنم و سند لازم است ؟ تنها چیزی که هست چند سال پیش یه ماشین با قولنامه فروختم و پلاکش به نام من هست و تعویض پلاک نشده هنوز ولی نمیدونم جریان چیه

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

بهتر است در جلسه دادگاه حاضر و یا وکیل بگیرید