مشاوره حقوقی رایگان - احضار مطلع

بیرون مغازه دوربین ندارد و شاهدین که صاحبان مغازه های اطراف هستند تایید کردند ضرب و جرح و گرفتن من رو توسط مغازه دار اما حاضر به شهادت علیه همکارشون نیستند آیا می تونم از قاضی بخوام که شهود رو به عنوان مطلع به دادگاه احضارشون کنه؟
اگر نه پس چکار کنم؟
چطور دفاع از خود رو اثبات کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
میتوانید درخواست تحقیقات محلی نمایید وهم بعنوان مطلع انهارا به دادسرا احضار نمایند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما میتوانید درخواست تحقیقات محلی را به قاضی بدهید تا به دستور قاضی ، مامور کلانتری تحقیقات لازم را انجام بدهد و شما میتوانید با دادن اسم و مشخصات و آدرس شهود از قاضی درخواست نمایید که شهود را احضار نماید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
جهت اطلاع دقیق تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله می توانید شهود را از طریق دادگاه احضار کنید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

با شهود واحضار آنها و درخواست فیلم دوربین مدار بسته

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از دادگاه درخواست کنید که به عنوان شاهد احضار کند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید درخواست تحقیقات محلی بدهید و همچنین احضار شهود را در خواست نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، از دادگاه درخواست کنید که شهود را احضار نمایند .