مشاوره حقوقی رایگان - متراژ انباری

سلام من سمت ملارد توی کار ساخت واحد هستم
داخل قرار داد فروش واحد قید کردم یک واحد حدودا 90متر مربع به همراه بالکن و انباری و پارکینگ اختصاصی و راپله و پشت بام مشاع
الان که وقت تحویل واحد هستش خریدار ادعا میکنه که انباری هم مثل پارکینگ امتیازش روی واحده و متراژ آن باید از متراژ کل کم بشه آیا این جمله درست هستش و من باید قبول کنم
متشکرم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب بررسی متن قرارداد شما دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و