مشاوره حقوقی رایگان - متراژ اضافه واحد

سلام وقت بخیر حدود یکسال پیش واحدی سند دار رو فروختم که در زمان نوشتن قولنامه به اشتباه متراژ واحد اعلام کردیم و در قولنامه قید شده قبل از تنظیم سند و انتقال به خریدار متوجه شدیم متراژ انباری محاسبه نشده (حدود3متر) و فقط تو قولنامه قید شده که واحد دارای انباری می باشد قبل از تنظیم سند ما طبق اظهارنامه ای به خریدار اعلام کردیم که با پرداخت هزینه انباری سند آماده انتقاله ولی خریدار قبول نکرد و گفت پول ندارم ما هم به ناچار و به دلیلی مشکلاتی سند به نام خریدار زدیم

حالا سوالم اینجاست که الان میتونیم هزینه 3 متر انباری که دریافت نکردیم بگیریم و چه شکلی ؟؟

پاسخ ها :

مطالبه ثمن انباری واحد فروخته شده مطالبه ثمن انباری متراژ انباری