مشاوره حقوقی رایگان - دفاع از اتهام انتسابی

سلام. دادسرا ابلاغیه ای فرستاده باعلت حضور دفاع از اتهام انتسابی تهیه وسایل سرقت.
دعوی بطرفیت از(دو نامبرده پرونده)مبنی بر نگهداری مواد مخدر و سرقت مستوجب تعزیر.
در حالیکه در کلانتری بعد از بازجویی واعتراف راننده به همراه داشتن مواد مخدر و اعلام اینکه مربوط به او بوده جهت کسب تعیین تکلیف توسط افسر نگهبان از قاضی محترم کشیک بنده را آزاد کردن و راننده خودرو را بازداشت .البته منظور دادسرا از وسایل سرقت یک عدد شئ فلزی صیقل خورده 5 سانتی هستش که با ان پلیسه ظروف پلاستیکی را میگیرند که در باز جویی نیز امده است .بنده نیز هیچ گونه سابقه ی کیفری نداشته .فرستادن این اخطاریه به چ معناست

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید در زمان مشخص حاصر شوید و بی گناهی خود را اثبات کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما به عنوان ماهم احضار شده اید
شما باید حتما در موعد مقرر در جلسه دادرسی حاضر و دفاعیات خود را ارائه نمایید