مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مشاوره در خصوص نسق

سلام خدمت وکلای محترم
در منطقه ما به صورت عرفی دختران از زمین ارث نبرده اند. اما در حال حاضر افرادی هستند که از برادران خود که به صورت عرفی زمین ها را به ارث برده اند، مطالبه حق خود می نمایند. من هم یکی از این موارد هستم که خواهرم مدعی سهم خود است. ضمن احترام به حق قانونی ایشان، منتها بنده در طول 4 دهه گذشته با تلاش فراوان حاشیه های اراضی را آباد نموده ام و مساحت اراضی موجود از میزان اسناد ما بیشتر است. آیا قانون بر اساس سند به خواهرم سهم می دهد یا اراضی موجود را به نسبت سهم قانونی تقسیم می کند؟
بسیار ممنونم از وقتی که برای پاسخگویی به این سوال صرف می کنید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شما باید سهم الارث خواهر را از ماترک پدر طبق اسناد مالکیت پرداخت نمایید و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

براساس سند ، اما ایشان از زمان فوت پدر مستحق اجرت المثل هم می باشد.
ضمنا عرف محل شما هم برخلاف قانون بوده و هم برخلاف شرع بوده است که در دادگاه اهمیتی به آن عرف غیر شرعی نمی دهند