مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه طلب

سلام عرض ادب. بنده پنج سال پیش به دوستم پول دادم و در مقابل پولم از ایشان سفته گرفتم، سفته ها به اجرا نگذاشتم، ولی در این پنج سال نزدیک ده بار از طریق پیامک مطالبه درخواست پولم کردم ، ایشان هر بار گفته بزودی باهات تسویه حساب خواهم کرد ولی تا الان طلب من پرداخت نکرده ، آیا من با مدارک پیامکیم میتوانم پولم را به ارزش روز از ایشان مطالبه کنم ، پول مثلا پنجاه میلیون پنج سال پیش که الان ارزش یک نیم میلیارد داره. با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بله، میتوانید سفته را به اجرا بگذارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خسارت تأخیر تأدیه از تاریخ ارسال اظهارنامه یا ثبت دادخواست محاسبه خواهد شد.