مشاوره حقوقی رایگان - تامین خواسته

با سلام و احترام

بابت یک فقره چک تامین خواسته تضامنی گرفته و سپس نسبت به توقیف یک دستگاه خودرو به نام خوانده از طریق پلیس راهور اقدام نمو ده ام . آیا برای اطمینان از توقیف خودرو و انتقال آن به پارکینگ. باید اقدامی بکنم ؟ فعلا نمیدانم خودرو کجا است. یا اینکه تا زمان صدور رای و اجرای احکام باید صبر بکنم. سپاس

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

ماشین توقیف شده به پارگینگ منتقل نمیشود بلکه صاحب ان امکان خرید وفروش ان را ندارد

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

اکر از محل خودرو خبر دارید با نامه توقیف خودرو نسبت به توقیف و انتقال ب پارکینگ خودتون راسا اقدام کنید در غیر این صورت باید منتظر باشید تا خودرو مذکور در محلی توسط پلیس راهنمایی رانندگی بر فرض استعلام توسط واحد گشت توقیف شود.