مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح توسط مادر

سلام،از کودکی مورد آزار مادرم بودم،دائم سرکوفت می زد،تحقیرم می کرد،گاهی شدید کتکم می زد جوری که نفسم می رفت.اما بعضی موقع اونقدر مهربان می شد که من وابسته اش می شدم و از طریق این وابستگی یهو منو پس می زد تا اذیت شوم،دائما مرا مقایسه می کرد،او حتی مرا با پدرم بد کرد،تا اینکه بزرگتر شدم،فحش های شرمگینانه به من نسبت می داد،در حالیکه من بچه بودم و معنی اش را نمی دانستم و بعدها از دیدن معنی شان کلی گریه می کردم،به شدت از کودکی شبها گریه می کردم و بی حال می شدم،کاهش وزن شدید پیدا کردم و مشکل روحی دچار شدم و پیش روانپزشکم رفتم.اما با گذر زمان کتک کاری هایش و فحش هایش بدتر شد و کل فامیل ها و خانواده ام را فحش داد،طوریکه بی دلیل همش داد و بیداد می کند،نفرین می کند مرا،می گوید یکاری کن بمیری،سرطان بگیر و فحش هایی که باعث شد من ناراحتی شدید معده بگیرم و حتی دکترهای مختلفم رفتم اما فایده ای نداشت،مشکل این است جدیدا خیلی کتکم می زند و قسمتهای مختلف بدنم کبود شده و فحش ها و فریادش بدتر،به من تهمت های بد می زند،ستون فقراتم را قصد داشت بشکاند،طوریکه از گردن تا کمرم ورم کرده و کبود شده،کاش مادرم نبود غریبه بود تا لااقل انقدر غصه نخورم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بدوا میبایست علت توقیف را جویا شوید تا باتوجه به آن راهکار مناسب به شما ارائه گردد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه می‌شود با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی تماس حاصل فرمائید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
ابتدا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید اگر افاقه ننمود سپس طرح دعوا نمائید