مشاوره حقوقی رایگان - اذیت آزارهای مادر

سلام من 19 سالمه و دختر هستم از بچگی خونه ما جنگ بود بین پدر مادرم مادرم تمام وقتشو برای خانواده خودش میزاشت و با بی احترامی هاش باعث شد با خانواده پدری قطع رابطه کنیم از بچگی منو خواهر بزرگمو کتک میزد خواهرم بخاطر کارای مادرم مجبور شد در سن 12 سالگی شوهر کنه و کلی عذاب کشید تا طلاق گرفت و بعد از طلاق هم مادرم انقد زجرمون داد و به بابام خیانت کرد که پدرم سکته کرد و وقتی من 13 سالم بود مرد خواهرمم مادرم انداخت بیرون و خواهرم مجبور شد صیغه ی اقایی بشه و بره دنبال زندگی خودش بعدش مادرم تمام اموال پدرمو به نام خودش کرد و زود فروخت و جای دیگه باز خونه و وسایل خرید به نام خودش و قیم منو برادر کوچیکم شد بعد خاله ام رو هم اورد پیش ما و گفت خالت از این ب بعد اینجاست و اگه راضی نیستی میزارمت بهزیستی و مدام منو کتک میزد و کل کارهای خونه و نگهداری از برادرم گردن من بود و خودش و خالم حقوق بابای منو میگرفتن و میرفتن دنبال تفریح بعد از 3 ماه اومد گفت میخام شوهر کنم اگ راضی نیستی برو گفتم مامان حداقل بزار سالگرد بابام دربیاد ک ب شدت منو کتک زد و ساعت 12 شب من و از خونه انداخت بیرون و فرداش رفت دادگاه خودشو زد ب مظلومیت گفت دختر من ناخلفه من نمیخام نگهش دارم بدینش بهزیستی ک گفتن حقوق باباش ک سهم دخترته قطع میشه و ارثیشو باید بدین ک مادرم گفت ن پشیمون شدم خودم ادبش میکنم بعد منو اورد خونه زندانیم کرد ی سره کتکم میزد و فشای رکیک و ناموسی بهم میداد ب بابام فش میداد میگفت میدونی بابات تو جهنمه و هرهر با خالم میخندیدن گذشت تا من خودکشی کردم دومرتبه اما بردنم بیمارستان حتی یک بار ی هفته توی کما بودم بعد اون گفتم شاید درست شه ولی رفت پیش فامیل گفت دخترم خرابه حتما ی کاری میکنه ک خودکشی کرده و همش منت گذاشت ک 4 میلیون پول بیمارستان شده در حالی ک من ن موبایل داشتم ن بیرون میرفتم اما بهم تهمت زد بگذریم من تصمیم گرفتم تحمل کنم و درسمو بخونم تمام این سال ها کتک های شدید میخوردم و فشای بد میشنیدم مادرم حتی یک بار دست منو نگرفت منو نبوسید ی دس لباس برام نخرید از شوهرش هم ی بچه دیگ اورد و مسئولیت اون هم افتاد گردن من هروقت هم اعتراض میکردم منو از خونه مینداخت بیرون هرخواستگاری هم ک میاد میگ باشه بگیرینش اما من ن جهاز میدم ن حمایت میکنم 50 میلیون بدین دختر رو عقد کنیم ولی به خالم جهیزیه کامل داد از پول بابای من بعد خالم طلاق گرفت و باز اومد خونه ما و شروع کردن باز با مادرم هرروز گشت و گذار و تمام کارا رو ریختن سرما پیش همه هم میگن هیچ کاری نمیکنه ... ببخشید این حرفا 10 میلیون داد برای خالم گوشی خرید در صورتی ک من رفتم کارگری کردم تا تونستم ی گوشی 1 تومنی بخرم بگذریم کنکور دادم و الان دانشگاه اصفهان قبول شدم اما دانشگاه بستس و مجازیه و مجبورم این وضعو تحمل کنم چون کسیو ندارم ک کمکم کنه حقوق بابام رو بگیرم جایی هم ندارم ک زندگی کنم مادرم هم میiگ لال و کر باید اینجا زندگی کنی صدات در نیاد دانشگاهتم باز شد مثل سگ ماهی 200 تومن میریزم برات ک غذا بخری هیچ خرج دیگ ای هم نمیکنم بعد 4 سال هم گم میشی از زندگی من میری من نون خور اضافه نمیخام در صورتی من پدرم حقوق دارi خودش اما بهم نمیده چون قیمه من میخاستم باز سکوت کنم اما دیگ نمیتونم کلی مریضی جسمی و روحی گرفتم 30 کیلو اضافه وزن توی 5 ماه بهم دست داد کارم شده کار کردن کتک خوردن pش خوردن استرس اینکه بیرونم نکنه و گریه کردن هیچ کس هم ندارم ب دادم برسه حتی اجازه نمیده من سرکار برم همش هم منت میزاره ک دختر شوهرش ک از زن اولشه پزشکی میخونه البته دانشگاه ازاد و من مهندسی قبول شدم میگ تو عرضه نداشتی بری تجربی و بعد باز کتکم میزنه

پاسخ ها :

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام.میتونید به دادگاه مراجعه کنید برای دریافت حقوق پدرتون و اگه ضرب و شتمی صورت گرفت به پزشکی قانونی مراجعه کنین نهایتا شکایت صورت بپذیره

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام برای سوالات طولانی از پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اگر پدر شما حقوق بگیر است خود شما باید به سازمان تامین اجتماعی مراجعه نمایید و درخواست سهم خود از مستمری پدر را نمایید و 25 درصد از مستمری پدر به شما تعلق خواهد گرفت و نیاز به حضور مادر نیست
و بابت فروش اموال و ماترک پدر ، بهتر است که حضورا به دادستان مراجعه نمایید و موضوع فروش اموال پدر را توسط مادر و بدون رضایت شما به دادستانی اطلاع بدهید و خود دادستانی پیگیری خواهد کرد

به پشتیبانی سایت دادراه تماس بگیرید و اعلام نمایید که تلفن من ( رئیسی ) را در اختیار شما قرار بدهند و بعد به من تماس بگیرید تا راهکار قانونی را خدمت شما اعلام کنم

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم‌راه حل وجود دارد